Urban living.


Lees meer
Video

Bekijk hier de video “Urban Living”


Ervaar meer met de nieuwe F3 Corpus.


Lees meer
Video

Bekijk hier de video “Urban Living”


In elke omgeving vol vertrouwen manoeuvreren.


Lees meer
Video

Bekijk hier de video “Urban Living”

Urban Living

Het chassis is het kleinste formaat van onze nieuwste elektrische rolstoelen met voorwielaandrijving. Dankzij dit formaat en de beweeglijkheid kunt u snel nauwe ruimten in en uit – drukke straten, overvolle winkelcentra of zelfs compacte appartementen. Het zwaartepunt van het platform is lager gepositioneerd waardoor u veel stabieler een oprijplaat of hellend vlak op- of afrijdt.. Dankzij de volledig onafhankelijke ophanging rijdt de F3 uitzonderlijk comfortabel. Zo houdt u energie over voor de alledaagse obstakels. Een kleinere stoel betekent niet dat dit ten koste moet gaan van het comfort – de F3 bewijst dat.

 

Verhoogde stabiliteit. Betere controle.

Door zijwaartse krachten kan deze stabiele lichaamspositie in gevaar komen wanneer u op oneffen oppervlakken rijdt. De onafhankelijke 4-wiel ophanging beperkt deze zijwaartse krachten met als resultaat: stabielere zitpositie en betere motorische controle.

Meer energie over voor plezier.

Le châssis du F3 et l’assise Corpus® travaillent en synergie pour réduire la spasticité et la fatigue. Le siège absorbe les chocs issus de la conduite sur une surface irrégulière alors que le cœur du châssis et l’assise transmettent beaucoup moins de ces influx sensoriels et contribuent à réduire la spasticité.

Actiever taken uitvoeren

De zitlift Maakt gebruik van drie contactpunten en verplaatst bij verhoging het zwaartepunt licht achterwaarts om een onvoorstelbaar niveau van stabiliteit te behouden, zelfs bij de maximale verhoging van 30 cm. Met deze snellere en grotere verhoging kunt u taken beter uitvoeren.

Bespaar je energie Comfort Ride

Volledig onafhankelijke ophanging op de 4 wielen en een nauwkeurig afgestemde krachtbron verschaft meer comfort, binnen en buiten. Zo houdt u energie over voor de belangrijke dingen in het leven.

Eenvoudig verplaatsen AP-kantelverstelling

De functionaliteit voor kanteling en rughoekverstelling is aangevuld met de AP-kantelfunctie; deze functie ondersteunt u bij transfers, draagt bij aan een groter functioneel bereik en stelt u in staat dichter bij een tafel of werkblad te komen.

Ontspan je lichaam Corpus® Zitsysteem

Een groot voordeel van de Corpus zitplaats is de uitstekende biomechanische beweging van de rugleuning. Deze vermindert het wegglijden enorm en zorgt voor een correcte positiewijziging zodat uw lichaam behoorlijk kan ontspannen.

Events

Hier vindt u de data van actuele beurzen en andere events in de Benelux:

  • Autonomies – Namen (België) – 21 t/m 24 april
  • Support – Utrecht (Nederland) – 25 t/m 28 mei

F3 Corpus

Max. gebruikersgewicht150 kg
Actieradius30 km
Max. snelheid10 km/u
Obstakelhoogte60/75 mm
Draaicirkel (ISO 7176-5)675 mm
Crashtest ISO 7176-19 lvergrendelingJa, max 136 kg
Crashtest ISO 10542-3 bandenJa, max 150 kg
Download hier de volledige F3 product sheet